TÚRÁK CSOPORTKÍSÉRŐVEL

A túrák minimum 4 fővel indulnak. Árak lekérés alapján.
Jelentkezés: A FOGLALÁS gombra kattintva, vagy írj EMAILT.
A foglalás csak a Budapest Bike Rental (AmiGO International Kft.)  visszaigazolásával érvényes.

BUDAPEST VÁROSNÉZÉS

Ár: 30 EUR-tól/fő

Budapest Városnézés, 4 óra

Körbebringázzuk Budapest Világörökség részét képező részeit. Végigmegyünk a Dunaparton a Margit híd és a Szabadsághíd között, bekukkantunk a Margit Szigetre, és az Andrássy úton végiggurulunk a Hősök teréig. Ha nem rettent vissza egy kis emelkedő, akkor a sziget helyett a Várba tekerünk fel.
Foglalás

BUDAPEST - RÓMAI PART

Ár: 49 EUR-tól/fő

Budapest és Római part, 6 óra

Egy dunaparti biciklizéssel kezdünk: Kossuth tér, Nagyvásárcsarnok, Gellért tér, Batthyány tér. Ezután kitekerünk a romantikus Római partra, ahol bekaphatunk egy lángost a Dunaparton. Innen vagy visszatekerünk a belvárosba, vagy a menetrendszerű BKV hajójárattal vitetjük vissza magunkat.
Foglalás

BUDAPEST - SZENTENDRE

Ár: 79 EUR-tól/fő

Budapest-Szentendre, 8 óra

Átszeljük a Margit Szigetet, majd a Dunaparti bicikliúton elérjük a Római partot. Innen az Omszki tóhoz megyünk.majd elérjük Szentendrét, ahol választunk a megannyi látnivaló közül. Ezután hajóval, hévvel, vagy kerékpárral térünk vissza Budapestre.
Foglalás

BUDAPEST - VÁC

Ár: 100 EUR-tól/fő

Budapest - Vác, 10 óra

A pesti oldalon kitekerünk Újpest felé, majd elérjük Dunakeszit, és innen vadonatúj kerékpárút vezet Vácig. Dunakeszin vagy Gödön strandolási lehetőség, és finom ételek várnak, Vácon pedig a főtér, templomok és a hangulatos Dunapart. Vonattal térünk vissza Budapestre.
Foglalás